Koulutukset

Ajankohtaiset pyöräliikenteen koulutukset.

Pyöräliikenne.fi -koulutus Pyöräilyviikolla 12.5.2022

JULKAISTU: 3.5.2022

Tervetuloa pyöräliikenteen suunnitteluohjeen koulutukseen torstaina 12.5.2022!

Pyöräliikenteen suunnitteluohjeen www.pyöräliikenne.fi koulutuksen on käynyt jo noin 500 suunnittelijaa. Ohje sopii hyvin kaikille kaupunkiympäristön suunnittelun parissa työskenteleville, kuten kaavoittajille tai liikenne- ja katusuunnittelijoille.

Koulutuksessa käydään läpi sitä, miksi kevyenliikenteen aika on ohi , miksi pyöräliikennettä suunnitellaan omana kulkumuotonaan ja miten valitaan oikea ratkaisu oikeaan paikkaan. Koulutuksessa perehdytään pyöräliikennesuunnittelun viiteen tärkeimpään kriteeriin ja tehdään yhdessä suunnittelutehtäviä, missä opittua sovelletaan käytännössä.

Koulutus kestää aamupäivän klo 9-12 ja se järjestetään kaupunkiympäristötalon 2. kerroksen kokoushuoneessa Troolari osoitteessa Työpajankatu 8.

Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus osallistua opastetulle pyöräkierrokselle Helsingissä, jossa suunnitteluohjeen mukaisiin ratkaisuihin pääsee tutustumaan maastossa.

Koulutukseen voi ilmoittautua  palvelutunnuksella FILLARI2 osoitteessa: https:\\onni.hel.fi 

Lisätietoja koulutuksesta saa pyöräliikenteen koordinaattori Oskari Kaupinmäeltä (etunimi.sukunimi@hel.fi). Tervetuloa mukaan!